ОБЩЕСТВО

Милионерът Мартин отвлече красавица в бараката на ужасите! Брутално изнасилване, тъпкал я е с противозачатъчни

Най-богатият брокер на стоковата борса в САЩ. Така Мартин Тренеборг се представя пред жертвата си, която по-късно упоява, отвлича и брутално изнасилва в построен от него таен бункер, където я държи като пленница.

Животът на Мартин изглежда изключително добре, радва се на охолство и освен това успява да открие красавица от Стокхолм, Швеция. Същата не просто се захласва по него, но иска да се срещнат и мисли за по-здрави отношения.

Единственият проблем е, че дамата така и не разбира за едно от хобитата на Тренеборг  той строи таен бункер с години

През 2015 г. дамата от Стокхолм започва своята връзка с 38-годишния Мартин Тренеборг.

Двойката си говори по телефона, разменя си снимки и мъжът твърди, че е богат американец и фирмата му е разположена в Лондон. Жената от другата страна е впечатлена. Кани го у дома си и двамата се срещат в нейния апартамент на 10 септември 2015 г., разказва chr.bg. Прекарват вечерта в разговори и уговорката за втора среща. На 15 септември се срещнат още един път. Тренеборг също не отстъпва, пристига с шоколадови бонбони, ягоди и шампанско. Прекарват вечерта си спокойно на дивана с малко питиета и храна.

Шведката така и не разбира, че Мартин никога не е виждал стокова борса. Той има успешна кариера като лекар и тя също е достатъчно впечатляваща.

Какво тогава го кара да бъде толкова потаен и да си измисля други истории?

Все пак не е толкова лошо за един човек да бъде лекар в САЩ, нали? Има причина за всичко това. Преди да се усети, домакинята е погълнала много силно успокоително – рохипнол. Той маркира някои от бонбоните и ягодите със специален знак и използва всички чисти за себе си. Така може да получи всичко от дамата и да продължи смело напред, при това без да му се налага да търси някакви други посоки.

След известно време домакинята започва да се чувства замаяна, а преди да се усети, вече не е в съзнание

Веднъж след като няма никакъв двигателен контрол, Тренеборг ще я изнасили. След половия контакт намира ръчна количка, слага жертвата си, а след това я качва в автомобила си, паркиран пред въпросната кооперация. Поставяйки дамата в автомобила си, мъжът кара повече от 700 километра, като прави кратки паузи, за да продължава да подсилва опиата в тялото й. Със себе си носи две гумени маски, една на възрастен мъж и още една на един брадат мъж.

Маските, с които изнасилвачът е скрил неговото лице и това на момичето, за да я отведе в бункера си.

Поставя една от маските на жертвата си и една върху себе си и продължава да кара, прикривайки цялата си самоличност. Целта е град в Швеция – Криштиндат, където е и родният му дом. Истината е, че Мартин е прекарал последните 5 години в една много сериозна подготовка

Строежът на неговия таен бункер е толкова добре замаскиран като барака за домашни уреди и градинарски инструменти, че никой не би обърнал внимание.

Цялата конструкция е изработена от бетон, стените са достатъчно дебели и запечатани с двойни метални врати. Площта на подземието е около 150 квадратни метра. Налична е кухня, спалня и баня. Бункерът разполага дори с вътрешна градина, в която влиза свеж въздух, и така неговата жертва спокойно ще може да се разхожда, като същевременно никой няма да може да я види и няма да събуди подозрения.

Принуждавал я да пие противозачатъчни

След като жената отваря очи за първи път, признава, че никога не е виждала това място. В ръцете й има два абоката. В легло е, а срещу нея стои похитителят й. Тренеборг успява да упои жертвата си и да я държи под контрол, а след като вече е у дома му, тя е тествана за болести, предавани по полов път. Принуждава я да пие контрацептиви и в следващите 6 дена я държи в бункера си, изнасилвайки я ежедневно.

В скривалището имало спалня, кухня и дори градина, в която момичето да се разхожда и никой да не я вижда. Сн.: Reutrers

При всеки опит за бягство или съпротива Мартин ще й напомня, че само още един коментар да тръгне по негов адрес и никой няма да открие нейното вмирисано тяло. Често ще й разказва какво точно е направил с нея, докато е била упоена. Мартин има планове да отвлече и още една жена, която да доведе в бункера. Според жертвата неговият избор е известна дама от шоубизнеса. В някакъв момент дори заявява, че най-вероятно може и майка му да бъде третата дама в бункера. По време на престоя шведката получава цял списък със сексуални желания и фантазии, включително и болезнени такива. При отказ насилието може да ескалира в няколко степени. Мартин има цяла система за действие. Ако му се откаже секс, той ще добави още 100 дена към престоя на жертвата си. В случай, че се опита да избяга, присъдата е с допълнителни 5 години. Една година може да се откупи с изпълнение на всички фантазии, както и поддържането на форма. Мартин е донесъл дори тренажор в бункера.

Похитителят: „Кажи, че си била с мен на почивка“

Похитителят се връща след седмица в апартамента на жертвата, за да вземе някои от личните й вещи. Докато е в Стокхолм, разбира, че близките вече са обявили жената за изчезнала. Ключалката на входната врата също е сменена. Паниката бързо се повишавала. Мартин се връща бързо у дома и вози дамата в полицейското управление в Стокхолм. Преди да стигнат дотам, той настоява много ясно да се сподели, че не е била отвлечена или изчезнала, а просто е била с него на почивка. Двамата стоят в стаята за разпит, където споделят скалъпената история. Швеция има някои позитиви и един от тях е действащи и разумни полицаи. По настояване на униформените двойката се разделя и след по-обстоен разпит похитената разказва всичко.

Бункерът бил прикрит като градинска барака. Сн.: Reuters

Тренеборг е арестуван, всички доказателства показват, че е имал огромното желание да държи жертвата си поне няколко години. Още по-жестокото е, че е построил бункера си за повече от една жертва. Извратената му фантазия е да разполага с нещо като бункер. Притеснително е, че това е била практика и преди, но без отвличането. Това не е първият случай на подобни извращения. Джоузеф Фритц държи своята дъщеря Елизабет в плен в продължение на 24 години. Според адвоката на Мартин, той е бил много тъжен и самотен човек. Не е имал приятелка и закупил къщата в провинцията, за да доведе жена, която да му бъде партньорка. Искал е да живее с някого, но очевидно не е познавал системата за флирт и печелене на внимание.

Всяка вечер го сънувам

Оцелялата е била щастлива, че най-накрая е свободна и ще види правосъдието в действие, но прекараното време се отразява на психиката й. Нещо повече, спомените се връщат всяка вечер и напомнят в ярки детайли за всичко преживяно. Въпреки лечението за посттравматичен шок, както и други заболявания, дамата не може да се възстанови толкова лесно. На адвоката си Дженс Хьогсторм ще обясни, че всяка вечер сънува как се намира в бункера.

Мартин Тренеборг е признат за виновен по обвинение за отвличане, но е оправдан за изнасилванията поради липса на доказателства. Неговата присъда е за 10 години в затвора, като и в момента е там. Що се отнася до бункера, плановете на шведските власти са същият да бъде разрушен.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button