ЛАЙФСТАЙЛ

Първата целувка в “Ергенът“ вече е факт, Евгени награби… СНИМКИ

Първата целувка в романтичното шоу „Ергенът“ вече е факт, а късметлийката се оказа Валерия. Евгени Генчев избра нея, а целувката им се оказа по-страстна от очакваното и премина бързо в интимности.

Гледката, разбира се, накара останалите момичета да се напрегнат, а една от тях дори си позволи да отиде и да прекъсне романтичния момент. Завистта в погледите на останалите претендентки за сърцето на Ергенът се четеше ясно, нищо, че някои отправиха и познати лицемерни любезности с избраничката на Евгени.

В крайна сметка Валерия заяви, че Евгени се целува много добре и че изпитва силно вълнение, когато е с него. Тя посочи, че се радва, че е първата, която се целува с него и няма значение, че ще има и други след нея. Последва и втора целувка между нея и Евгени, като няколко минути те не можеха да отделят поглед един от друг.

Нейната приятелка Айлин заяви пред камерата, че няма нищо против да си споделя Евгени с Валерия…засега. Айлин живо се поинтересува как е било и какво е почуствала Валерия, защото явно има скрит план. Милица реагира като каза, че е напрегната, макар и не тъжна.

„Аз не ревнувам, че я целунал, а че е прибързал. Целувката е специално нещо. Аз не я раздавам на всекиго“, обясни Милица.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button