ЛАЙФСТАЙЛ

Смяна на професията: Бивша пайнерка слага ботокс в Лондон

Бившата звезда на „Пайнер“ Траяна, за която преди години се правеха планове за звездно музикално бъдеще, днес слага ботокс и разкрасява жени в Лондон. Това стана ясно, след като самата Теодора, както е истинското й име, започна да търси модел за процедурите си в социалните мрежи.

„Здравейте, набирам модели за ботокс и филър за цена £100 от процедура. Като за ботокса ще бъде инжектиран медицински ботокс Azzalure, който се изписва само за професионална употреба, като с него ще бъдат третирани чело, марионетни бръчки и пачи крак.

От хиолороновите филъри ще запълваме назолабиални и устни. Модели ще трябват за вторник, 19, и сряда, 20 септември!!! Локация RM2 6 PS London. За записване в коментари моля“, пише в личния си профил певицата. Желаещите не закъсняха, като в коментарите видяхме имена и на много българи, които живеят там.

Траяна от няколко години живее в Лондон, където е мениджър на салон за красота и е партньор в строителна фирма. Пее за удоволствие и в известно заведение Morden в Лондон, а почитателите й често може да видят видеа в страницата й, където изпълнява песни на сръбски, гръцки и английски, пише „Телеграф“.

В миналото тя бе една от най- обещаващите млади надежди на „Пайнер“, като слава й донесе най-вече хитът й „Става горещо“. Изведнъж обаче тя преустанови участия и слезе от сцената, като дори и не стана ясно каква е истинската причина за краха на кариерата й.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button