ЛАЙФСТАЙЛ

Щерката на Радев препоти мрежата: пусна се полугола на… СНИМКИ 18

Щерката на президента Радев – Дарина, препоти мрежата с провокативните си снимки. На кадрите къдравелката е полугола и в твърде предизвикателни пози, причината за които е първата за сезона премиера на НАТФИЗ – „Дон Жуан се връща от война“, по текст на Йодьон фон Хорват и режисьор Крис Шарков.

Постановката е нова адаптация на популярния съвременен британски драматург Дънкан Макмилън, а действието на пиесата се развива в Берлин непосредствено след края на Първата световна война. Това, което прави Дарина обаче, нямаше как да остане незабелязано, а как го е приел президента, можем само да гадаем.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Darina Radeva (@dari.radeva)

Дарина Радева влиза в първата си главна роля на прелъстена и изоставена от любовника Дон Жуан жена, която след години се среща отново с него (Даниел Кукушев), вече като майка на дъщеря, но е изненадана, че той дори не помни името ѝ. Страстта между двамата отново избуява и става причина легендарният любовник да промени изцяло житейската си нагласа към света и любовта.

В постановката участват актьори от т.нар. Златен клас на проф. Пенко Господинов, в който е и Дарина Радева. Сред тях са Антония Гюруди, Ивана Крумова, Йоана Димитрова, Нелли Таукчи, Ралица Попова и Силвия Болярска. Студентите ще се дипломират догодина. Спектакълът ще се играе на 12 и на 21 октомври.
 

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button