ЛАЙФСТАЙЛ

Гаджето на Иво Карамански скоро ражда: Призна за жлъчен коментар, който я разбил…

Инфлуенсърката Антоанет Пепе, за чиято бременност вече ви информирахме в началото на годината, вече е в доста напреднала фаза и няма търпение четвъртата й рожба да се появи на бял свят.

Бебето ще е първо за приятеля й Иво Карамански-син обаче, така че неговото вълнение е направо несъизмеримо. Въпреки че той се грижи като роден баща за останалите три деца от предишни връзки на Антоанет Пепе – София, Сиена и Матиас, четвъртото дете в семейството със сигурност ще направи връзката между двамата още по-силна.

Иво и Антоанет очакват момченце, което трябва да се роди в края на юли или началото на август.

И най-вероятно бебето ще носи името Иво Карамански, както се казва таткото и покойният дядо на Иво.

Антоанета Пепелджийска, както са истинските имена на красавицата, упорито крие радостната вест обаче, защото се притеснявала от упреците на хората, които щели да я критикуват, че очаква четвърто дете от трети мъж, а е едва прехвърлила 30-те. Ети, както я наричат приятелите, не крие, че много се засяга от критиката и мнението на околните, когато то не е ласкаво.

И години наред не можела да спи заради най-популярния сред майките интернет форум „БГ Мама“, където често се дискутирали децата и мъжете й. Особено я засегнал жлъчен коментар, който гласял: „Тази ражда със скоростта на некастрирана улична котка – все от различни котараци!“.

Преди две тодини пък, Антоанет Пепе написа книга, където признава, че с всичките си мъже забременява светкавично – още в първите 3 месеца от връзките си, но в случая във връзката си с Иво Карамански мина повече от година.

Двамата се загаджиха през лятото на 2022-ра, а Карамански-син бързо е поискал дете от нея, тя обаче решила този път да отложи зачеването с няколко месеца, пише „Уикенд“.

Преди около 4 години Антоанет засне и раждането на сина си Матиас, като качи видеото в личния си канал в Ютюб. Тогава тя и тогавашната й половинка – Филяка от „Типично“, станаха истинска сензация в онлайн пространството, а видеото събра хиляди гледания.

ПРОЧЕТИ

Back to top button