ЛАЙФСТАЙЛ

Грандиозен провал срина Андреа Банда

Андреа Банда Банда наследи мястото на Георги Любенов като водеща на „Вечерното шоу“ по БНТ, но това, което й се случи, е последното, което е очаквала, а именно – да се провали с гръм и трясък.

Още след първото издание на предаването си инфлуенсърката бе засипана с жестока критика в мрежата, където някои не са били никак благосклонни към брюнетката. Самата Банда Банда пък, изгледа първото си предаване от Франция, където е на ски.

Брюнетката признава, че вече има заснети три предавания и допълва, че е решила да стане лице на БНТ от любопитство, а не заради някаква друга причина.

В първото издание на предаването, Андреа бе заложила на панталон и бюстие с огромно деколте, което нямаше как да не прикове зрителското внимание – и съответно, да й навлече немалко гневни коментари.

„Ако тази продължи да води предаването, няма да го бъде дълго в ефир“, гласи един от многото коментари в мрежата по адрес на брюнетката. Тя обаче, поне засега, не дава вид на човек, който много преживява критиката към себе си. Вместо това се е отдала на чист планински въздух и релакс.

Първите гости във „Вечерното шоу“ на Андреа Банда бяха Николаос Цитиридис, Боро Първи и оперната прима Мила Михова, с които се получи интересен разговор. Според зрители обаче, би следвало доказалите се хора да отказват такива участия, в които се прелива от пусто в празно. Дори недоумяват как може водещата да иска признание от гостенката си Мила Михова, че е инфлуенсърка и това да е акцент в предаването, без да се набляга на големите професионални успехи на оперната прима в случая.

Критика Банда Банда отнася и по друг показател – глас и дикция. И въпреки че в социалните мрежи личи, че Андреа се забавлява много на ски пистата, близки до брюнетката издават, че всъщност тя приема много драматично хейта по свой адрес. И преди е било тиражирано, че милионерската щерка често пъти изпада в депресивни състояния, съпроводени с паник атаки.

ПРОЧЕТИ

Back to top button