ЛАЙФСТАЙЛ

Деси Стоянова смая с визия и хвърли страшна провокация

Деси Стоянова смая всички зрители на bTV тази сутрин – не само с безупречаната си визия, но и с умелите словесни провокации, които отправи първи към колегите си в студиото.

Водещата на „Преди обед“ по bTV, която в края на миналата година изживя голям кошмар покрай внезапната загуба на мъжа си Велислав Русев, който си отиде само на 48 г., показва не за първи път силен дух и готовност да се справи с болката си, въпреки всичко. Нещо повече – брюнетката прикова погледите и с красотата си.

Водещата очарова феновете си със стилна синя блуза и неизменната си чаровна усмивка, зад която със сигурност крие много болка. В процеса на разговор обаче, Деси реагира много неочаквано за всички и то по адрес на актьорите. А както знаем – неин екранен партньор е актьорът Петър Дочев. Предишният – Сашо Кадиев, също е актьор.

„Какво пък ви е толкова трудно на вашата работа? Излизаш там… Какво пък толкова специално правите, че се дразните, когато другите се опитват да го правят?!“, заяви Стоянова, но пролича, че думите й са казани с ирония и на шега. Малко известен факт е, че самата тя също се е появявала в малка роля в сериал на bTV – в ролята на прокурор.

Въпреки очевидната усмивка, с която поднесе думите си обаче, партньорът й Петър Дочев все пак реши да реагира, защото това явно е чувствителна тема за него.

„Аз нямам нищо против някой инфлуенсър или друг човек без опит да застане пред камерата. Фрустрацията идва, когато този човек след това се представя за актьор и то много страстно. В първата си роля този човек казва един текст и това е. Във втората си роля той прави същото, защото не може да надскочи нивото си и виждаме как спада балона около него. И по-скоро шума надделява над таланта“, заяви той.

ПРОЧЕТИ

Back to top button