ЛАЙФСТАЙЛ

Есил Дюран просълзи мрежата с тези думи в края на 2023г. СНИМКИ

Певицата Есил Дюран успя да просълзи мрежата с това, което написа в последните часове на отминаващата 2023г. Изпълнителката на хита „Искам пак“ се оказа с голямо сърце и след това признание със сигурност ще прибави още симпатизанти към последователите си. 

Певицата призна какво добро дело е направила преди години и какъв е днешният резултат. И посъветва всички да последват нейния пример.

Думите й получиха широк отзвук и със сигурност се издигна в очите на много хора, които обичат животните. 

Оказа се, че преди години Есил е осиновила от приют куче, което отглежда с голяма любов. „Това е нашата Бела. Намерихме я в приют, слаба……кожа и кости, тъжна, изплашена и асоциална …Не спираше да пие вода с месеци..явно е била държана жадна….Осиновихме я и сме щастливи ..Мисля .че и тя! Ние сме и благодарни …тя е разкошна“, споделя тя. 

Дюран съветва хората да спрат да купуват кучета, а да осиновяват.  „Не купувайте кученца……. та в приютите е пълно с любимци. Идват новогодишни празници …докато ние пием шампанско, кучетата, възрастните, птиците и бебетата страдат, защото някой решава ,че му е много весело като гърми с пиратки..и това продължава с дни ..Моля ви, помислете за това, когато се забавлявате, гърмейки ЕЙ,така …от скука“, съветва още гласовитата изпълнителка.

ПРОЧЕТИ

Back to top button