ЛАЙФСТАЙЛ

“Капките“ обезобразиха Джулиана Гани, а Тони Димитрова я срази с думите си СНИМКА

Бутонът на късмета в „Като две капки вода“ тази седмица отреди на Джулиана Гани да влезе в кожата на певицата Тони Димитрова. Това със сигурност не е лека задача, имайки се предвид специфичния дрезгав тембър на бургазлийката. 

Уникалните гримьори на формата този път не успяха да се справят и визуално Джулката беше много далеч от естрадната легенда, но пък гласово беше хванала доста от спецификите на Тони. 

Оказа се, че Джулиана е поискала съвети от оригинала за превъплъщението си.

А веднага след изпълнението си на сцената, самата Тони Димитрова написа горещ коментар, който показва нагласата й към Гани и справила ли се е със задачата. 

Джулиана Гани като Тони Димитрова

„Мила Джулиана, благодаря ти за уважението, за това, че ми намери телефона и ме пита толкова много неща! За хубавите думи, за отношението! Да, гримът и маската не съм аз, ама сърцето е важно! Тук ще прочетеш много неща – и хубави и не чак толкова хубави, но хората сме различни! Успех, момиче“, написа Тони в официалната страница на шоуто. 

Както Веселен Маринов каза, Джулиана е голямата изненада на този сезон, тъй като е единствената извън сферата на музиката и актьорството, но се справя не по-лошо от останалите. Имитацията й на Тони Димитрова не успя да я изкачи напред в класацията, но пък определено успя да забавлява публиката. 

Отново най-добър се оказа актьора Владимир Зомбори, който влезе в кожата на Васил Найденов и заслужено грабна победата. Не са за подценяване и имитациите на Иво Аръков и Елена Атанасова. Безспорно и тази седмица най-слабо се представи Панайот Панайотов, а много от зрителите споделят, че превключват екрана на неговото изпълнение, тъй като е голяма агония и искрено ги е жал, че се излага по този начин. „Респект към този човек и творчеството му, но няма място в такъв формат“, гласи един от водещите коментари в социалните мрежи.

ПРОЧЕТИ

Back to top button