ЛАЙФСТАЙЛ

Маги Халваджиян попари мераците на звездите с този ход!

Всяко нещо е до време, са казали мъдрите хора, но в случая това важи с пълна сила за звездите от родния шоубизнес, някои от които досега се радваха на солиден финансов комфорт, участвайки в продукциите на Маги Халваджиян.

Най-успешният роден продуцент обаче, налага промени, които променят драстично картинката по този въпрос. Тежката икономическа криза се е отразила и на него, а като прибавим и отминалата ковид вълна. Звездите, гости в хитовото му шоу „Като две капки вода“, вече няма да прибират десетки хиляди левове, а вече ще се съгласяват на далеч по-скромни суми.

Само в рамките на три години парите са се стопили трикратно и в момента звездите се пазарят за хонорари за предстоящия сезон на „Капките“ дори и между 500 и 700 лева, пише „Стандарт“. Дали обаче Маги Халваджиян ще остане дълго в тази ситуация, в която ще му е все по-трудно набирането на кандидати за предаването, защото почти никой не искал да се съгласи на толкова малко пари, ще почакаме, ще видим.

Находчивостта на арменския продуцент е пословична и сме сигурни, че той ще намери начин да излезе и от тази ситуация. Според тиражираните информации в момента положението не е никак завидно – ако преди 3 години в изданието All Stars, той плащаше средно по 1 500 лв. на изпълнител за вечер на сцената на шоуто, сега тази сума ще е поне три пъти по-малка.

През 2021 г., Софи Маринова е прибирала по 2 бона на участие, Фики Стораро – 1 500 лв., а Къци Вапцаров, Михаела Маринова, Поли Генова и Милица Гладнишка – по 1000 лв., но днес подобни суми са недостижими.

На фона на изстрелващите се в космоса цени, арменецът категорично отказвал да плаща повече от 700 лв. на вечер и то единствено на участници, на които много държи и за които отсега е сигурно, че ще му вдигнат рейтинга, какъвто е случаят с фолк звездата Мария, чието име винаги е придружено от медиен шум, пише още изданието.

Припомняме, че през 2018 г. Марги Хранова е влязла в сезон 6 срещу 30 000 лв, което прави по 2 500 лв. на участие, а тиражираните информации редят още, че Калин Врачански, който грабна победата два сезона по-рано, се е разписал срещу хонорар в размер на 50 бона.

Дванадесетият сезон на „Капките“ тръгва на 25 февруари, като телевизията запазва практиката, въведена през миналата година – предаването да се излъчва в неделя. И тази години водещи ще са Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков.

ПРОЧЕТИ

Back to top button