СВЯТ

Мигранти наритаха полицаи насред Ню Йорк, обявиха ги за “призрачни престъпници“ ВИДЕО

Напрежението с мигрантите в САЩ достига своя връх. Появи се видео, на което ясно се вижда как група от гореспоменатите скачат на бой на полицията в Ню Йорк.

Това ясно, че Голямата ябълка може да има голям проблем. И той назравя, след като дългогодишната политика на Ню Йорк ограничава сътрудничеството между местната полиция и федералните имиграционни власти.

Записът от камерите за наблюдение е от 27 януари пред приют за бездомни в Манхатън. На грозните сцени се вижда как няколко мъже ритат полицаи на тротоар и се опитват да освободят свой от ръцете на закона.

Полицията е арестувала седем души във връзка с нападението, въпреки че прокурорите оттеглиха обвиненията срещу един от тях, за когото твърдят, че може да не е замесен.

„Вълна от мигрантска престъпност заля града ни“, каза комисар Едуард Кабан относно за венецуелец, издирван за поредица от обири на мобилни телефони. Той оприличи съучастниците на заподозрения, които набиха пазителите на реда, на „призрачни престъпници“, твърдейки, че са дошли в Ню Йорк „без криминално минало и без снимки“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button