СВЯТ

Мъж се ожени за любимата си, но след 6 години брак разбра шокиращата истина

Мъж, който бил осиновен веднага след раждането си, неочаквано научи истината за семейните си връзки, докато се подлагаше на тестове, за да стане донор на бъбрек на съпругата си. Той говори за това по-подробно в тематичен форум на Reddit.

Анонимният автор на публикацията отбеляза, че съпругата му се нуждае от спешна бъбречна трансплантация поради усложнения след раждането на сина им. Той решил да си направи тестове за съвместимост с надеждата да стане донор на любимата си, тъй като опитите да намери желаещи сред роднините й били неуспешни.

„Един ден ми се обадиха, че съм съвпадащ. Но лекарят каза, че иска да направи още тестове поради определена информация от резултатите от тъканния тест на HLA (човешки левкоцитен антиген),“ пише той.

Ново изследване установило, че двойката има „ненормално висок“ процент съвпадение на генетичния профил. Озадачен от тези резултати, мъжът се обърнал към своя лекар за разяснение.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

„Той обясни, че ДНК информацията се предава от поколение на поколение. Родителите и децата могат да имат поне 50% съвпадения, а братята и сестрите – от 0 до 100%. Въпреки това е изключително рядко съпругът и съпругата да имат такова висок процент“, припомня авторът на публикацията.

Това откритие било шок за двойката, която вече има две деца заедно.

„Не знам какво да правя по-нататък. Тя е моята съпруга и майка на децата ни“, сподели преживяванията си мъжът.

Историята, която разказа в Reddit, бързо стана вирусна. Потребителите активно обсъждат как най-добре да процедират в такава деликатна ситуация. Някои призовават да не разрушава семейството, защото децата вече са родени и сигурно са здрави.

„Ако сте щастливи, тогава го игнорирайте. Дайте бъбрек на жена си и продължете да бъдете страхотни родители“, пише един коментатор.

Други настояваха, че е необходимо да се каже на жената истината и заедно да вземат решение.

ПРОЧЕТИ

Back to top button