РЕЦЕПТИ

Денислав от клипа на Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката: Участвах от страх!

Няколко дни не излизах от стаята си, каза пред влогъра Станислав Цанов Денислав Делчев

„Участвах от страх!“

Това каза в ютуб канала „Цанов напред и нагоре“ на влогъра Станислав Цанов пловдивчанинът Денислав Делчев, който бе развеждан като куче в пловдивски мол от група пишман влогъри.

„Направих го от страх“, признава момчето. 20-годишният младеж, когото връзват на каишка и карат да лае като куче в клипа на Тошо Куката, Петко Чеченеца и Емили Тротинетката, твърди още, че след злощастното видео „няколко дни не е излизал от стаята си и не е искал да разговаря с никого“. „Дори и с майка ми и баща ми“, добави Денислав.

20-годишният Денислав Делчев се изповяда пред влогъра Станислав Цанов
20-годишният Денислав Делчев се изповяда пред влогъра Станислав Цанов

Майката на момчето споделя пред Цанов, че синът й е имал „обучителни трудности“ още от 7-годишен. „В първи клас класната му искаше да минем на комисия за ресурсен педагог и логопед“, споделя жената.

Самият Денислав се оплаква, че е ставал мишена на подигравки, защото го приемали като „психично болен“. Станислав Цанов прочита и заключението на комисия от няколко лекари, според които младежът е „лесно внушаем“. „Белите престилки“ констатират още, че при Денислав не може да се говори за „проблемно поведение“, без да уточняват в какво точно се изразява то според медицинските характеристики. „Не може да прави преценка на различни ситуации. Чувствал се е несигурен в това, което прави. Бил използван от връстниците си, които го манипулирали“, обобщават лекарите.

Младежът от видеото, което вкара за постоянно в ареста Куката, Чеченеца и Тротинетката, разказва и че „често го пращали за цигари, за ядене“. „За цигари, когато нямат 18 години“, подсказва му Цанов. „Да, тогава“, съгласява се неговият събеседник.

Майката на Денислав изказва и мнение, че може би всички проблеми със сина й се дължат в някаква степен на неговото домашно възпитание. „Възпитала съм го да бъде много добър, та чак наивен“, доверява тя.

 

 

Майката на Денислав
Майката на Денислав

Младежът от Пловдив подчертава, че „мотивът да участва е бил страх. Беше ме страх дори да отида на работа“, допълва Денислав. За първи път в ютуб канала „Напред и нагоре“ жертвата на гаврата в мола споменава и за другия мъж, който е заснет на видеото. Денислав обаче не казва, че въпросният Стоян е негов колега. Откъде има разминавания – едни от свидетелите по делото твърдят, че Стоян и Денислав са работили заедно в заведение за бързо хранене, а други – на пловдивска бензиностанция.

Съдът остави Тошо Куката, Петко Чеченеца и Емили Тротинетката за постоянно в ареста
Съдът остави Тошо Куката, Петко Чеченеца и Емили Тротинетката за постоянно в ареста

„Стоян ми каза, че Чеченеца изкарва много пари“, цитира думите на колегата си младежът. Коментари какво следва от това обаче липсват в клипа.

Денислав си спомня и реакциите на посетителите в мола, докато Чеченеца, Куката и Тротинетката снимат видеото. „Смееха се хората. Снимаха“, не забравя как никой не му се е притекъл на помощ младежът. „Почувствах се унизен от това, че Емили трябваше да ме язди на кон“, признава момчето.

Приятелите на Тротинетката Тихомир-Мелиса Рангелов и годеницата му Елизабет
Приятелите на Тротинетката Тихомир-Мелиса Рангелов и годеницата му Елизабет

„Това не е било само веднъж – пояснява майката на Денислав. – Беше им като роб“, твърди тя, без да споменава конкретни имена, но от контекста се разбира, че вероятно има предвид Петко Чеченеца и Тошо Куката.

Източник: Вкусни Кулирнари Рецепти

ПРОЧЕТИ

Back to top button