ЛАЙФСТАЙЛ

Тони Стораро ще спечели почти милион от… СКИЦА

Певецът Тони Стораро обяви, че на 9 май ще изнесе голям концерт в „Арена София“ по случай своите 25 години на сцена, а към музикалната програма ще се включат всички негови колеги, с които е направил дуети през годините. Емилия, Галена, Азис, Софи Маринова, Деси Слава, Алисия и Константин са само малка част от звездните гости. 

Цените на билетите са тези, които втрещиха почитатели на изпълнителя на „Милиони звезди“. Проверка на наш репортер установи, че залата все още стои не разпродадена и няма как да бъде друго, след като той и целият му екип са се надценили и са сложили космически суми за вход.

 

В огромната зала ще има разпредели маси, които са най-скъпи. 5000 лв. ще трябва да дадете, ако искате да проследите концерта от първите места. Постепенно назад масите стават по-евтини – 4000 лв., 3000 лв. и т.н. 

Най-евтините билети са от 40 лв., но се намират в най-ужасния сектор за концерти. „От там нищо не се вижда, а и звукът понякога не е хубав“, мрънкат запалянковци на известната фамилия. 

Трябва да се отбележи, че кувертите на масите включват бутилка водка или уиски от 700 мл., по бутилка бяло вино и розе, плато свежи плодове, ядки, 8 бр. безалкохолни напитки и 8 бр. вода. 

Очакванията на певеца са, че накрая ще прибере близо един милион от концерта си.  Разбира се, той има разходи като наем на залата, екип, техника, танцьорки и консумативи, но все пак чисто ще лапне около половин милион лева.

ПРОЧЕТИ

Back to top button