СВЯТ

Турист извърши “смъртни грехове“ в Италия, цяло чудо е, че му се размина ВИДЕО

Видео, съставено от няколко кратки клипа, направени в Италия, показващи как британец предимно яде и пие, стана вирусно и го превърнаха в един от най-нехаресваните хора в страната. Почти 3 милиона души само в Twitter гледаха, смееха се и коментираха всичко, което направи този човек.

Младият мъж нарочно избира неща, за които знае, че ще подразнят изключително много италианците – от добавянето на вода към еспресото до обливането на пицата с кетчуп, информират световните издания. Той снима всичко и запечатва реакциите на местните хора.

Бен Рийд от Англия прекара няколко седмици в Италия и е цяло чудо, че се завърна у дома без последствия за извършването на неща, които се смятат за „смъртни грехове“ в Италия.

Всичко започна наивно, а след това, когато забелязва как всички се чудят какво прави, той започва да преувеличава всичко и става най-лошият турист. Когато реже спагети с ножица и яде пица по непривични начини израженията на лицата на италианците казват всичко!

Сервитьор и сервитьорка бяха толкова шокирани, че накрая се приближават и започват да му обясняват как трябва да яде спагетите, като ги навива на вилица. 

Британецът е получил множество критики в коментарите и дори е наречен фашист.

„Господи, сервитьорите ще извикат полиция“, „Той рискува живота си, като прави това, ха-ха“, „Това няма нищо общо с Италия, това е морален проблем“, са част от коментарите.

Има и такива, които го защитиха: „Оставете човека да се радва на нещата“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button