СВЯТ

Хари видя болния си от рак баща само за 45 мин., ето къде прекара нощта

Принц Хари „с радост би приел“ среща с брат си Уилям, но вместо това е „прекарал една нощ в лондонски хотел“. 

Расте напрежението в Бъкингам: Уилям с тежко решение за Хари

Въпреки че Хари и принцът на Уелс нямат планове да се срещат по време на престоя на херцога, предполага се, че общият им приятел Марк Дайър – който беше наставник на принцовете след смъртта на Даяна, може да действа като мост между братята, твърди източник на „Дейли Мейл“. 

Към момента 41-годишният Уилям остава съсредоточен върху грижата за съпругата си Кейт, която се възстановява от коремна операция и си е взела продължителен отпуск от обществени задължения до след Великден .

Както писа херцогът на Съсекс прелетя повече от 5000 мили от дома си в Калифорния до Лондон среща със своя болен от рак баща крал Чарлз.

Визитата на Хари при баща му е продължила обаче само 45 минути.

Хари не е прекарал нощта в никоя кралска резиденция, тъй като той е на практика бездомен на територията на Обединеното кралство след изгонването му миналата година. Смята се, че вместо това, той е отседнал в луксозен хотел. 

Не се очаква Хари да остане дълго в Лондон, а по-вероятно скоро да се върне в дома си в Монтесито в Калифорния, който споделя със съпругата си Меган Маркъл и двете си деца, Арчи, на четири години, и Лилибет, на две.

Ново 20 от Бъкингам: Чарлз Трети с безпрецедентен ход, това е заместникът му

Хари беше забелязан в задната част на Range Rover, когато премина през портите на Clarence House, където Чарлс, на 75 години, почива след лечение от неуточнен рак.

Експертите казват, че се надяват, че пътуването на Хари до Великобритания е „знак за примирие“ и че „добрите новини“ за излекуване на разрива в кралското семейство може да дойдат от „лошите новини“ за здравето на краля.

ПРОЧЕТИ

Back to top button