ЛАЙФСТАЙЛ

Цеци Красимирова се развежда с милионера, ето ги подробностите

От няколко месеца в медийното пространство обикаля мълвата, че Цеци Красимирова е разделена със съпруга си – американският милионер с руски произход Майкъл Струмейтис. Досега мълчеше, макар все по-често да е засичана в родината. 

Най-накрая реши да каже цялата истина и да потвърди новината за развода с милионера и подробно да обясни причините, които са довели до това нейно решение. 

„Странно е поне за мен, как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се развел и какъв е живота на някого.

За това се обръщам към вас и ви поднасям истината, като смятам, че по този начин ще спрат да циркулират измишльотините и спекулациите.

Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим.
Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един 5 годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти.

Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи. По-важното е, че с Майкъл запазихме много добри и приятелски взаимоотношения. Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на дадени отношения с блага дума и с разбиране.

Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки!

В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен 

Целият ми фокус и грижа е върху моята нова компания, моето бебе, наречено АРЦЕМА. Подготвям този проект заедно с екипа ми от две години. Създадохме висококачествени СБД продукти насочени към сексуалното здраве, проблеми при стрес,
летене и безсъние. Предстоят още интересни неща с които ще ви изненадам до края на годината. Стартираме на 21.04.2024г. с онлайн продажби в България, Европа и Азия“, пише Цеци в профила си във Фейсбук.
 

ПРОЧЕТИ

Back to top button