СВЯТ

Шок! 80-годишна монахиня влачи в куфар трупа на своя сестра ВИДЕО 18

80-годишна монахиня беше заснета как прекарва мъртвото тяло на своя сестра, натъпкано в куфар, предизвиквайки разследване на убийство, завършило с трагично разкритие.

Кадри показват 80-годишната монахиня от Чили, която се разхожда по улицата, докато се мъчи да тегли огромния куфар след себе си. Облечена в черни одежди, жената, чието име не е назовано, минава покрай дом с охранителна камера, която заснема цялата сцена.

Местните медии разкриха, че ужасен минувач по-късно открил тялото на втората монахиня, на 58 години и се обадил на полицията, съобщава „Дейли Мейл“.

Видеозаписът от камерите за видеонаблюдение се появи, след като полицията започна пълномащабно разследване за убийство.

Първоначално разследващите смятаха, че монахинята станала жертва на гангстерска екзекуция на наркокартел в Сантяго. Разследването обаче установи, че монахинята починала преди година и сега сестрите й решили да се отърват от тялото й.

Заместник-губернаторът Хуан Фонсека каза, че мъртвата монахиня е била държана в калъф като акт на „привързаност и лоялност“. Ситуацията се променила, едва когато дъщерята на монахинята я посетила и решила, че жената трябва да бъде погребана, посочиха разследващите.

Аутопсията не показа следи от умишлено убийство. Местните медии съобщават, че 80-годишната монахиня не е арестувана, но може да бъде обвинена в нарушаване на здравния кодекс.

ПРОЧЕТИ

Back to top button