РЕЦЕПТИ

Лили Иванова стана за резил! Менте батерии я прецакаха на концерт

Лили Иванова стана за резил! Менте батерии я прецакаха на концерт

Търговци са прецакали естрадната прима Лили Иванова, като са й пробутали батерии менте. Това се ожали самата тя на концерта си в Кърджали. Звездата бе посрещната от над 4-хилядна публика на „Арена Спартак“, която отвори врати за първи път след повече от 10 години, в които не е функционирала.

Обещано

В кулминацията на рецитала микрофонът на певицата спря, но тя за пореден път показа железния си професионализъм, като това не повлия да си довърши изпълнението, а после изкоментира: „Пълни сме с фалшиви неща в държавата – микрофонът спря, батериите фалшиви, добре че ние тук сме истински“. Очаквано публиката бе на крака и пя заедно с Лили, но неочаквано и съвсем спонтанно тя слезе от сцената и прегърна кмета на Кърджали доц. д-р Хасан Азис, който я покани в родопския град. „Искам да благодаря за тази невероятна покана и за това удоволствие, което изпитах не само аз, но и всички мои колеги на сцената. Ние го правим това с цялото си сърце и удоволствие за вас. Мога да ви обещая, а аз като обещая, знам, че обещавам. Винаги когато ни поканите, за следващата година и когато желаете, ние ще се отзовем на тази любезна покана“, заяви Лили.

Картина

Тя излезе и на бис, а след това получи подарък от името на седемте кметовеа от региона – картина с нейния лик, връчена й от доц. д-р Азис. А присъствието на осеммесечната Нехир бе показателно, че има непреходни изпълнители, за чието творчество няма възраст. Сред изпълненията прозвучаха както добре известни и емблематични парчета като „Панаири“ и „Камино“, така и по-нови. На сцената на „Арена Спартак“ с Лили Иванова излязоха и музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa – беквокали.

Източник: Вкусни Кулирнари Рецепти

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button