СВЯТ

Тази история с кралица Елизабет II и един от бодигардите й разсмива всички и до днес

Британският кралски бодигард Ричард Грифин разказа любопитна история с кралица Елизабет Втора и двама американски туристи, които изобщо не я познали в гората край имението Балморал. Историята разказва „Дейли мейл” като цитира Скай Нюз в статия, където стотици британци разказва спомените си за покойния монарх.

Докато се разхожда на няколко километра от замъка си в Шотландия, кралицата е с бодигарда си Грифин. Там тя попада на двама американски туристи – влюбена двойка.

„Те очевидно изобщо не познаха Нейно величество и я заговориха. Разказаха, че обикалят пеш Шотландия и я попитаха да ходят ли след това в Англия“, разказва Грифин.

Кралицата с удоволствие започнала разговор с двойката американци.

„По едно време американците я попитаха къде живее и тя каза, че е от Лондон, но има провинциална къща зад хълма. Американците се сетиха, че там е замъкът Балморал и я попитаха простодушно виждала ли е някога кралицата. Нейно величество запази състояние на духа и каза: Аз не съм, но Дик често я вижда”, разказва Ричард Грифин.

И тогава единият турист подал на кралицата фотоапарата си и я помолил да го снима с приятелката му. „Нейно величество веднага ги засне. Тези хора до последно не разбраха с кого разговарят”, разказва кралския бодигард.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button