СВЯТ

В Русия извадиха скандални тайни за Алла Пугачова

„С Галкин тя се нуждаеше от PR.“ Младият любовник изложи Пугачова, разкривайки всички тайни на личния й живот. Животът предоставя ярки цитати от любимата Алла Борисовна

Личният живот на Алла Пугачова винаги е бил повод за разгорещени дискусии. В младостта си тя беше много влюбчива и имаше много афери, пишат чужди агенции.

 

Дори Примадоната се жени пет пъти. Тя беше омъжена за цирковия артист Миколас Орбакас, режисьора Александър Стефанович, продуцента Евгений Болдин, певеца Филип Киркоров и комика Максим Галкин, с когото Пугачова все още живее.

Сергей Савин, Алла Пугачёва. Фото ТАСС / Юрий Самолыго, LIFE / Константин Просалов

Освен това поп звездата имаше връзка с музикантите Владимир Кузмин и Сергей Челобанов. Приписват й се романси с композитора Павел Слободкин, който помогна да спечели конкурса „Златен Орфей“, и с певеца Александър Буйнов. След сватбата с Киркоров, а след това и с Галкин нищо не се чу за нейните симпатии и романи. 

Очевидно певицата се опита да поддържа семейния живот и внимателно скри всичко. Сега обществеността научи за нейната страст към амбициозния певец.

През септември певецът и композиторът Сергей Савин даде интервю на открития руски филмов фестивал „Волгоградски факел“, в което говори за връзката си с Алла Борисовна. Както каза той, те се срещнали през 2011 г. в известния музикален проект „Фактор А“, където Пугачева беше председател на журито, а Савин беше участник. Сергей веднага станал любимец на дивата и дори спечелил състезанието.

Певецът казва, че Алла Борисовна „проявява повишен интерес“ към неговата личност и „постоянно се опитвала да останат насаме“. И след като завършили проекта, тя му дала 600 хиляди рубли от джоба си.

„Алла каза, че трябва да имам само най-доброто. Първо се смутих, че жена плаща вместо мен. Но Алла настоя и каза, че това не само не е бреме за нея, а напротив, удоволствие“, отбеляза младият художник. И тогава Пугачова инвестирала в него 10 милиона долара, с които той започва да гради кариерата си и наема апартамент в Москва.

Савин поведал и о том, что женщина, которая поёт, сильно разозлилась на него и даже ревновала. Фото Instagram (соцсеть запрещена в РФ; принадлежит корпорации Meta, которая признана в РФ экстремистской) / sergeysavinofficial

Савин също заяви в интервю, че заради него Пугачова едва не отменила сватбата си с Максим Галкин. Малко преди планираното тържество Сергей попаднал в инцидент, при който получил сериозни наранявания. Младиа певец дори трябвало да бъде опериран. И в труден период Алла Борисовна била до него.

„Тя идваше в моята клиника всеки ден, хранеше ме с лъжичка, седеше с мен с часове, срещаше се с майка ми“, казва Савин „Алла призна, че заради мен, нейните чувства и нещастието, което ми се случи, тя иска да отмени сватбата, въпреки факта, че събитието отдавна е планирано и обявено в медиите.“

В крайна сметка сватбата не била отменена, а отложена. Както уверява певицата, бъдещият й съпруг създал огромен скандал за това.

Савин до этого громкого интервью в соцсетях называл Аллу Борисовну своей творческой мамой и признавался, что ходит в церковь ставить свечки за её здоровье. Фото Instagram (соцсеть запрещена в РФ; принадлежит корпорации Meta, которая признана в РФ экстремистской) / sergeysavinofficial

„Алла Борисовна разбра защо започна всичко с Галкин. Имаше нужда от PR“, казва Савин.

Младият певец разказва още, че веднъж бил поканен в известния им замък в село Гряз. И там видял истинската връзка между Алла и Максим.

„Пред публиката тя го нарича Максюша, а той я нарича Аллуся.“ Но когато дойдох да ги посетя в замъка им в Кал, общуването им беше много официално. Той я наричаше Алла Борисовна, а Пугачова го наричаше просто Максим. Те обсъдиха следващите PR кампании. Алла Борисовна беше много притеснена, че популярността й започва да пада. Дори след един ден общуване с тази „двойка“ ми стана ясно, че тяхната „романтика“ е проект и тя ми симпатизира като мъж, уверява Сергей.

Савин също каза, че жената, която пее, много се ядосала на него и дори ревнувала, когато започнал да изгражда връзка с известния режисьор на музикални видеоклипове Ирина Миронова.

Основното й наказание беше да ме лиши от нейната подкрепа. Дай ми всичко и също толкова бързо го вземи. Когато тя така рязко и демонстративно се дръпна от ревност, написах песента „Чуждата ми“, казва любимецът на Примадоната.

Савин заявява, че Пугачева дори е принудила Миронова да го напусне. Скоро след тази история връзката им приключила.

Сейчас звёздная семья проживает в Израиле и продаёт свою недвижимость в России. Фото Instagram (соцсеть запрещена в РФ; принадлежит корпорации Meta, которая признана в РФ экстремистской) / alla_orfey

Самата Пугачова не реагира по никакъв начин на скандалното разкритие на своя приятел. Преди това високопоставено интервю в социалните мрежи Савин нарече Алла Борисовна своята творческа майка и призна, че ходи на църква, за да пали свещи за нейното здраве.

Въпреки емоционалната история на Савин, Дивата все пак се омъжи за Галкин. С комика дори станаха родители. Сурогатна майка роди две деца – Хари и Лиза. Освен това Пугачова подкрепи съпруга си, който беше признат за чуждестранен агент, и напусна Русия с него след началото на „специалнта операция“.

Сега звездното семейство живее в Израел и продава имотите си в Русия. Както съобщиха медиите, двойката пусна за продажба елитно имение в село Гряз за 1 милиард рубли.

По-късно стана известно, че Пугачова има дългове в родината си. Тя дължала почти 50 хиляди рубли, за да плати за котвена стоянка на територията край бреговете на Истра. И певицата също дължи 15 хиляди за комунални услуги у дома в Троицки район на Московска област. Всички съдебни дела обаче бяха приключени.

Превод
 

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button