СВЯТ

Жена, представяща се за мъж, склонила партньорката си да правят секс, но след това… СНИМКИ

Жена от Великобритания, която се престорила на мъж, за да склони партньорката си да правят секс, е осъдена на десет години затвор за изнасилване, съобщава Daily Star.

40-годишната Блейд Силвано е призната за виновна в съда в Кеймбридж по две обвинения в сексуално насилие. Жената от град Бишъпс Касъл, графство Шропшър, се запознава с пострадалата в интернет през 2016 година.

В разговорите с нея тя се представяла за мъж.

Двойката общувала от разстояние няколко месеца и дори започнала да обсъжда възможна сватба. През декември 2016 г. те се срещнали за първи път.

Когато Силвано правила секс с партньорката й, тя й завързвала очите и не й позволявала да докосва гениталиите си. Тя използвала „неизвестен предмет“, за да симулира проникване по време на интимност. Освен това жената излъгала пострадалата, че служи в британската армия и е болна от рак.

По време на процеса Силвано твърдяла, че не е крила пола си. Потърпевшата заявила, че никога не би се съгласила да правят секс, ако е знаела, че възлюбеният й всъщност е жена.

Детектив Лиза Филипс, която разследва престъплението, казва, че измамата на Силвано е „причинила голямо страдание на пострадалата“. Тя отбелязва още, че това е най-необичайният случай в нейната практика.

Съдията казва, че Силвано е призната за виновена въз основа на „напълно неопровержими доказателства“. Тя е осъдена на 10,5 години затвор и е записана до живот в регистъра на сексуалните престъпници.

Превод и редакция

ПРОЧЕТИ

Back to top button