СВЯТ

За първи път: Макрон проговори за най-скандалния слух за жена му Бриджит

Медиите предават реакцията на Макрон на слуховете, че съпругата му Брижит е родена мъж. Според Daily Mail френският президент е повдигнал чувствителна тема на прием в чест на Международния ден на жената.

По-рано в медиите и интернет се появи информация, че съпругата на Еманюел Макрон е родена като мъж. Тази версия е представена за първи път от 52-годишната ясновидка Амандин Рой.

 През 2021 г. Наташа Рей, 48-годишна журналистка на свободна практика, се зае с темата.

„Експертите” пуснаха разследване и за 4 часа потвърдиха, че Брижит е родена през 1953 г. като момче. Беше обявено и нейното име – Жан-Мишел Троние.

Всъщност това е истинското име на брата на съпругата на Макрон.

В резултат на това нормански съд глоби „следователите“ с 1700 паунда, като ги призна за виновни за клевета. И през 2022 г. слуховете, че съпругата на Макрон е мъж, бяха подети от опозицията, но след края на президентските избори всичко замря.

Две години по-късно Еманюел Макрон си спомни фалшивата информация за жена си.

„Най-лошото е невярната информация и измислените сценарии. В крайна сметка хората им вярват и ви безпокоят, дори близките ви“, каза Макрон.

Лидерът на Франция каза, че слуховете за първата дама се разпространяват от трансджендъри. Той обяви всички тези атаки за дело на женомразци, с които жените се сблъскват всеки ден.

Между другото, дъщерята на Брижит също коментира новата вълна от дискусии за съпругата на Макрон. Типане Озиер каза, че я притеснява, когато чете подобни слухове.

ПРОЧЕТИ

Back to top button