ЛАЙФСТАЙЛ

Наталия Гуркова направи фурор в Париж СНИМКИ

Една от най-красивите ни Мис България Наталия Гуркова има сериозен повод да почерпи, а новината със сигурност ще заинтригува модните среди, и не само тях. В момента тя е в Париж и жъне голям успех със своя моден бранд „Queen by NG“, за който споделя първо пред .

Френската столица явно носи късмет на красавицата, а отскоро и успешен дизайнер, защото по случай седмицата на висшата мода в Париж „Queen by NG“ се представи на събитието, организирано от дизайнера на бижута Ина Лазаров, в чест на „Сейф сол“ – инициатива за спасяване на почвата, създадена от Сад Гуру.

Очарователната Ина Лазаров, разбира се, блестеше със златна рокля от бранда на Наталия Гуркова, която неслучайно носи името „Princess Gold“.

На събитието приставаше голяма част от модния елит на Париж – дизайнери, модни стилисти, инфлуенсъри, фотографи и клиенти.

„За самото представяне и обличане на гостите разполагах с личен асистент, за да може да се обърне на всеки персонално внимание. Първата презентация на бранда ми в чужбина бе именно в Париж, която е меката на модата мина. Мина с голям интерес и получи невероятен успех, за което съм много щастлива“, споделя с вълнение пред Наталия Гуркова. И добавя:

„Концепцията на бранда „Queen by NG“ неслучайно е: Всяка жена заслужава да се чувства и изглежда като кралица“, което очевидно важи в цял свят.

Събитието и успеха на Наталия Гуркова са отразени от едни от най-авторитетните френски издания, като Вог, Ел, Мари Клер и други, които не пестят възхищението си от моделите на българката.

Специално за да уважат ивента, пристигнаха гости от цял свят, като Русия, Бразилия, Норвегия и Казахстан. А за гостите са били приготвени специално от изтъквани френски кулинарни шефове, голямо разнообразие от вкусни рибни, месни и вегетариански ястия с фин завършек от шоколад с трюфел.

Разбира се, събитието е било охранявано през цялото време в името на спокойствието на елитните гости, които са разглеждали с интерес не само елегантните модели на Наталия Гуркова, но и диамантените бижута на Ина Лазаров.

ПРОЧЕТИ

Back to top button