РЕЦЕПТИ

Юпитер ще бъде щедра за 4 зодии през високосната 2024 година – очаква ги огромна доза късмет!

Мнозина са на мнение, че високосната 2024 година може да бъде трудна година за всички ни, но други са на мнение, че Вселената желае да ни покаже границите на нашите възможности.
Очаква се Юпитер да бъде щедър, през пролетта на 2024 година ще формира Големия паричен стелиум в Телец, а през месец юни, заедно с Плутон ще формира аспекта на милионерите.
Предрича се огромна доза късмет и парични финансови резултати за 4 зодии.

Телец
Мили телци, очаквайте феноменален април и също толкова жизнен и важен месец май, все пак това е Вашето време. От 16 до 23 май се очакват големи постижения. Късметът, с който ще бъдете обсипани може да Ви донесе и огромен финансов капитал. Юпитер ще отговаря както за Вашето наследство, така и за направените инвестиции. През пролетта всеки риск ще бъде оправдан и ще Ви донесе само позитиви. Вярвайте повече в себе си, бъдете дейни, работете, дерзайте, правете всичко с цялата страст, която имате. И никакви пари назаем и никакво време за губене с хора, които не Ви ценят и не заслужават и минута от Вашето време.

Близнаци
Скъпи близнаци, юни 2024 година Юпитер навлиза във Вашия знак и Ви предстои феноменален късмет, който ще Ви съпътства дълго време. Бъдете подготвени за най-доброто, защото го заслужавате, бъдете смели, но и разумни. За последно през 2012 година е имало такова нареждане на планетите, което и тогава е довело до успех. Грабете максимално от живота и се наслаждавайте на финансовите постъпления.

Лъв
Мили лъвове, очаква се в периода на април – май месец 2024 година да се реши изключително важна ситуация свързана с Вашата професионална и кариерна реализация. Ще имате мощен период на постижения, поводи за радост, за поливане на успехи. Определено ще отпразнувате безпрецедентен успех на Новолуние в Телец – на 8 май 2024 година.

Дева
Уважаеми деви, от 1 до 3 юни бъдете в очакване на чудеса, Юпитер ще навлезе във Вашия сектор на кариерата. Ще получите по-добро предложение за работа или повишение или увеличени доходи от направени инвестиции. Очаквайте от 28 май 2024 до 18 юни финансов растеж и просперитет. Що се отнася до вашето професионално направление, ако се развивате в областта на високите технологии, издателската дейност, медицината, диетологията, ви очакват успехи.

Източник: Вкусни Кулирнари Рецепти

ПРОЧЕТИ

Back to top button