РЕЦЕПТИ

1000 евро печели на сеанс развратната Диана Габровска! (Освен от филмите, заработва и като компаньонка)

1000 евро печели на сеанс развратната Диана Габровска! (Освен от филмите, заработва и като компаньонка)
Хиляда евро печели на сеанс красавицата и мис „Плеймейт” Диана Габровска, пише „Уикенд“. Хубавицата, която не успя да се реализира като кметица на Момин проход, се прочу с голите си снимки, които съсипаха политическата й кариера преди години. Габровска заряза политиката и реши да се гмурне в дебрите на порното в Гърция и както наш репортер установи, брюнетката се прочува с умения в мисионерската поза в съседна Елада. Тя вече е заснела 5 порнофилма, които се радват на сериозен интерес.

 

Още в началото на годината хубавата миска обяви, че къса с политиката и въпреки че продължава да гласува на избори, не вярва на обещанията на кандидат-управници. За сметка на това Габровска с благословията на съпруга си Тони, който присъствал на сеансите на жена си с гръцки порнозвезди, се вихри гола пред камера, без да пести нищо на електората на Момин проход или на децата си.

Говори се, че не само филмите носят приходи на новата розова звезда, която се прокламира из сайтовете за възрастни. Мъжът й Тони си затварял очите пред възможностите жена му да изкарва пари като платена красавица – компания за часове на заможни чужденци. Интерес към нея не липсвал „по света и у нас”.

Досега младата неслучила се кметица е овършавала леглата на порноактьори и красавици от гръцки произход, но мечтата на хубавицата била да прави любов с цветнокож мъж. Предвид скромните й умения в порното, мечтата на кандидат-управничката на Момин проход е повече от тривиална, смеят се фенове на жанра 18+. В сайтовете за възрастни разкрепостената Диана Габровска не крие нито името, нито произхода си, а според запознати нарочно акцентира коя е и какво е било миналото й, за да може да извлече максимална полза от опитите си като порно-звезда. Според запознати, кариерата на Диана не е само пред камера, а талантите й целят привличането на заможни клиенти на изваяното й тяло.

Преди броени дни бившата кандидат-политичка вече прокламира порнофест в гръцката столица вместо политически послания. „Еротик фестивала е от 9 до 12 юни в Атина. Това е еротичен фестивал, на който се събират порнокомпании и аз ще заема участие в него. Нашият специален гост ще бъде една от най-известните порноактриси в света – Лиса Ан. Предполагам, че ще е много интересно, досега не съм била на подобно събитие. Очаквам и много мои фенове да дойдат и да се запознаем”, приканва неуморната ездачка на пениси.

Още в началото на годината Габровска обяви официално, че предпочита порното пред политиката и опитите да се преструва на почтена и скромна. Тя твърди, че е направила осъзнат избор и го прави единствено за пари. А един ден щяла сама да обясни на децата си как изчуква хляба чер…

 

Източник: Вкусни Кулирнари Рецепти

ПРОЧЕТИ

Back to top button